Ναυλώσεις Λεωφορείων

Ο στόλος των λεωφορείων που διαθέτουμε και συνεργαζόμαστε

 

Το τουριστικό γραφείο HERODOTUS TOURS διαθέτει  ιδιόκτητο στόλο λεωφορείων  αλλά και συνεργατών– πούλμαν για να καλύψει κάθε σας ανάγκη για τις μαζικές μετακινήσεις σας, τα οποία μπορείτε να νοικιάσετε με οδηγό από μία ημέρα ή όσες χρειαστείτε. Τα λεωφορεία που μπορούμε μα εξυπηρετήσουμε είναι minibus 20 θέσεων LUX κλάσεως VIP όπως και μεγαλύτερα λεωφορεία  50-55-60-64 θέσεων  εως και δυόροφο λεωφορείο από 75 εως 80 θέσεων. Τα λεωφορεία μας είναι σύγχρονα και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις, όπως WI-FI, TV, Radio, DVD, κλιματισμό και κατόπιν αιτήματος διαθέτουμε ατομικά powerbank για τη φόρτιση του κινητού σας.

 

Έμπειροι οδηγοί και ξεναγοί

Εκτός από έμπειρους οδηγούς, σας παρέχουμε κατόπιν αιτήματος και ξεναγό. Έχοντας όλο τον παραπάνω στόλο και την εμπειρία, μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε εκδρομή – μετακίνηση σύμφωνα με τις δικές ανάγκες σε άριστη ποιότητα και πάντα με συνέπεια.

 

Το γραφείο μας συμμετέχει σε διαγωνισμούς δημοσίου για ημερήσιες εκδρομές.

Αναλαμβάνουμε:

  • Μεταφορά με πούλμαν για ημερήσιες εκδρομές.
  • Εκδρομές εσωτερικού και εξωτερικού.
  • Σχολικές εκδρομές μαθητών 5 ήμερες – 7 ήμερες.
  • Δημόσιες υπηρεσίες.
  • Μεταφορές υπαλλήλων σε εργοστάσια.
  • Ειδικές εκδρομές για συλλόγους.
  • Ομαδικές εξορμήσεις με minibus για τις διακοπές σας.
  • Αθλητικές ομάδες.
  • Γάμους – βαφτίσια και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις.

 

Συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα

Το γραφείο μας συνεργάζεται με ξενοδοχεία της Βορείου Ελλάδος άλλα και όλης της χώρας. Ειδικά για την περίοδο της θερινής σεζόν αναλαμβάνει τις μετακινήσεις των πελατών σας από /προς το αεροδρόμιο Μακεδονία .
Διαθέτουμε πολυτελή οχήματα  9 και 20 θέσεων με όλες τις παροχές και ανέσεις όπως Wi-fi, navigator, GPS , USB charger, κλιματισμό, δερμάτινα καθίσματα και μεγάλο χώρο αποσκευών. Οι οδηγοί μας είναι άριστοι γνώστες της περιοχής και μιλούν την αγγλική γλώσσα. Τα οχήματα μας είναι πάντα καθαρά και άριστα συντηρημένα.
Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να προσαρμόσουμε την συνεργασία μας όπως ακριβώς την επιθυμείτε.

To HERODOTUS TOURS διαθέτει  πολλές συνεργασίες με λεωφορεία τόσο στην Ελλάδα  όσο και στο εξωτερικο. Αναλαμβάνει καθημερινά δεκάδες μετακινήσεις εντός και εκτός Ελλάδος για συλλόγους, σχολεία, εταιρίες κλπ.

Όλα μας τα λεωφορεία διαθέτουν σύστημα GPS με 24ωρη παρακολούθηση ώστε να παρέχουμε ενημέρωση στους πελάτες μας ανά πάσα στιγμή.

Το γραφείο μας συμμορφώνεται με όλες τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ. και τηρεί προσεκτικά όλους τους κανονισμούς ασφαλείας.